Logga in  

Business Joomla Themes by Justhost Reviews
  • HBK halsdukar finns nu att köpas

HBK på träningsläger

Senast uppdaterad torsdag, 04 maj 2017 Skriven av Mattias Ainasoja

HBKs flickor 05/06 åkte på träningsläger till Salou utanför Barcelona. Från torsdag 27.4 till tisdag 2.5 var vi på resande fot. Vi hade fyra träningspass och en träningsmatch. 

Träningarna genomfördes på Salous perfekta träningsplaner. Tre träningar på naturgräs och en träning samt träningsmatch på hybridgräs som var helt perfekt. Absolut den bästa planen vi sett någonsin. En träning genomfördes under ledning av tränaren John som visade sig vara en mycket bra tränare som flickorna gillade. 

Träningsmatchen spelades mot Pallaresos som är en förening från närheten av Salou. Matchen blev svår, främst föratt vi var nervösa och ovana att spela mot nationellt motstånd. Men i andra halvlek började vi spela vårt eget spel och då höll vi jämna steg med motståndarna. Matchen blev ett fint minne för oss alla. 

Resans höjdpunkt var nog ändå La Liga matchen RCD Espanyol - FC Barcelona. Vi hade bra platser på stadion och flickorna följde storögt med Messi, Neymar och Suarez. Stämningen på läktarna var bra och alla njöt av denna enorma fotbollshändelse som dessa stormatcher är. 

 

Lägret var inte bara fotboll utan vi hade också fritid och då blev det solbad, strand eller shoppnig. Det var kanske det bästa med denna resa att alla umgicks med alla och vi blev garanterat starkare som lag på denna resa. Så jag kan varmt rekommendera detta åt alla lag som funderar på att åka på träningsläger.

Tack till alla som var med!