Logga in  

Business Joomla Themes by Justhost Reviews
  • HBK halsdukar finns nu att köpas

Nyheter

Knatteserien körde igång!

Senast uppdaterad söndag, 21 juni 2015
Skriven av Peter Fröjdö

Den första av tre knatteserieturneringar genomfördes lördagen 13.6.

Norr om ån (Italien) samt Hopsala/Norrby (Brasilien/Sverige)  fick inte tillräckligt med spelare så de slogs ihop till Tyskland. Däremot hade Merjärv/Påras fått ihop ett imponerande antal spelare och särskilt många flickor så att de räckte till två lag, Holland respektive Argentina. Söder om ån bildade Mexico.

Föräldrar ställde upp som coacher och var ivriga påhejare. Spelarna var allt från 05-födda (04-flickor) till så unga som 09/10-födda. Mexico och Tyskland hade lite äldre spelare och gjorde upp om gruppsegern där Mexico var starkare med 5-4 i en intensiv och spännande match. Argentina och Holland med lite yngre spelare kämpade dock föredömligt i varje match.

Att delta och ha roligt är viktigare än alla resultat. Vi spelar fotboll för att det är roligt! Tabellen säger därför inte hela sanningen och inför kommande turneringar är spelarna och lagindelningen högst antagligen annorlunda.

Tyskland-Holland 8-2              
Mexico-Argentina 8-0 Mexico 3 3 0 0 9 21-7
Holland-Argentina 5-4 Tyskland 3 2 0 1 6 19-7
Mexico-Tyskland 5-4 Holland 3 1 0 2 3 10-20
Tyskland-Argentina 7-0 Argentina 3 0 0 3 0 4-20
Mexico-Holland 8-3                

 

Följande turnering hålls söndagen 5.7 kl 16:00 och den sista turneringen är inbokad lördag 8.8 kl 10:00. Till dessa turneringar är nya som gamla spelare hjärtligt välkommna!

 

Mexico tog ligatiteln igen

Senast uppdaterad onsdag, 10 september 2014
Skriven av Stefan Svenlin

Krombiligan 2014 avgjordes söndagen 7.9. med endast tre byar närvarande. Mexico var oslagbar i år igen med ett starkt lag som vann alla sina matcher. Mexico, alltså söder om ån, med lagkapten Bo A. i spesten, var direkt färdig att höja segerbucklan i vädret då segern mot Argentina var klart. Frankrike eller Söderby var igen i år en utmanare och kämpade hårt, men fick nöja sig med en andra plats. Årets målkung blev Mexicos striker, Andre Forse´n, måg till Mr Ochoa, alias Christer K.

KL(krombiligan) sön 7.9. 2014

Senast uppdaterad fredag, 10 oktober 2014
Skriven av Stefan Svenlin

Byaserien drar igång igen på sön 7.9.kl. 12.00 framåt på Hovsalaplan. Samla ihop era grannar och se till att vinna över Italien( norr om ån) som vann ifjol. Byarna idelas som vanligt i:

Norr om ån- Italien

Söder om ån- Mexico

Hovsala- Brasilien

Norrby- Sverige

Tallåsen-Argentina

Påras-merjärv-Holland

Söderby-Frankrike

Bråtö-England

 

EN KNATTESERTIE KÖRS FÖRSTÅS SOM ALLTID SAMTIDIGT OM DET VAR OKLART FÖR NÅGON!

Spelschema kommer på plats i Hovsala då vi ser hur många lag som deltar .

ALLA SPELARE SAMLAS KL 12.00 I HOVSALA, FINALEN MED T.EX 6 LAG SPELAS KL 14.30.

Några regler; småplan, 12 minuters matcher, minst en flick el dam på plan, minst 13 år i byaserien domaren från det lag som vilar, samma poäng i slutet så räknas inbördes match, sen målskillnad, tre straffar i semifinalen för att avgöra en segrare.