Logga in  

Business Joomla Themes by Justhost Reviews
  • HBK halsdukar finns nu att köpas

Målkalas i Muhola!

Senast uppdaterad söndag, 02 augusti 2015 Skriven av Peter Fröjdö

Det var i ett gråmulet Muhola som HBK:s pojkar -06 firade ett riktigt målkalas denna augustilördag. Efter lite letande hittade alla föräldrar och spelare till denna ganska idylliska plats som man sällan besöker.

Vi spelade två matcher mot PyPo keltainen och PyPo musta. PyPo (Pyhäjärven Pohti) hade två ganska nystartade lag och det syntes att HBK:s pojkar har tränat längre tillsammans. Pojkarna var taggade från första avspark och alla spelade med stort självförtroende. Isak och Lukas var lagkaptener och skötte sina uppgifter med bravur. Hugo var målvakt i första matchen och Oscar samt Daniel delade på uppgiften i andra matchen. Elias firade sin födelsedag en dag i förskott och tackade med att göra hela 8 mål. Emil var också väldigt vass och spelade varje situation till slut, han gjorde 7 mål. Leo som var anfallspar med Emil gjorde 3 mål, Hugo gjorde 2 mål och Rasmus 1. Efter Hugos båda mål fick vi se ett glädjerus som man kommer att minnas länge i Muhola. Emil och Oscar fick välförtjänade Fair Play kort.

Väderutsikterna inför matcherna var åska,regn eller kanske sol? Alltså typiskt för denna sommar, vi klarade oss dock med en ganska stabil mulen himmel. Kanske det var därför pojkarnas ide om att slänga tränarna i plurret efter turneringen gick om intet.

Hur slutade matcherna då? Jo det blev vinst med 9-0 samt 12-0.

HBK: Hugo,Elias,Emil,Rasmus,Oscar,Daniel,Leo,Lukas,Isak