Logga in  

Business Joomla Themes by Justhost Reviews
  • HBK halsdukar finns nu att köpas

Fin avslutning av P-06 i distriktsserien!

Senast uppdaterad söndag, 23 augusti 2015 Skriven av Peter Fröjdö

HBK:s F9 pojkar spelade två matcher på Falli i Bennäs denna soliga augustisöndag. Solen gassade från en molnfri himmel och det gällde att tanka kropparna med vätska och något salt med jämna mellanrum.

KPV musta - HBK 1-4

Den första matchen började lite trevande från vår sida. Pojkarna sprang lite som yra höns i början och det var KPV som tog ledningen. Så småningom hittade vi vårt spel och passningarna började gå hem. Det var en jämn match och bra motstånd med hårda närkamper. Vi tog oss segrande ur matchen efter två mål av Leo och ett mål vardera för Elias och Rasmus. Rasmus fick FairPlay.

HBK - OuHu 11-1

Fastän det blev stora siffror i den andra matchen så spelade vi sämre än mot KPV. Vi gjorde flera ändringar så att alla skulle få prova på nya spelplatser. Motståndet var inte så starkt men istället för att försöka spela bra passningsspel så blev det mera individuella försök på genomkörningar och att göra mål. Detta behöver vi ännu jobba på under höstens träningar. Målskyttar i denna match var Axel 1, Emil 1, Elias 2, Hugo 3 och Rasmus 4 (ett av dem var en hörna som for in via en motståndare). Pojkarna hade flera fina målgester efter sina mål, direkta kopior från Champions League!. Lukas som var målvakt fick FairPlay.

Detta var den sista DM turneringen för säsongen och summerar man DM så blev det 7 vinster och en knapp förlust. Förlusten kom i den allra första matchen mot HK från Haapajärvi. Skulle vi ha mött dom idag tror jag resultatet skulle ha blivit ett annat. Vi fortsätter träna ännu och eventuellt blir det ännu någon match i september.