Logga in  

Business Joomla Themes by Justhost Reviews
  • HBK halsdukar finns nu att köpas

Distriktsturnering i Kronoby

Senast uppdaterad söndag, 29 maj 2016 Skriven av Mattias Ainasoja

HBK Flickor 05/06

I strålande väder spelades den första distriktsturneringen på Centralplan. Planen var fylld med matcher hela dagen och det blev en bra tillställning. Vi spelade fyra matcher under dagen. Första matchen mot KPV-06 grön gick lite sisådär, vi var inte riktigt vakna ännu i turneringen. Vi förlorade med 1-2 trots att vi hade ledningen efter Jonnas mål. Efter matchen poängterades att vi kan bättre och att vi skulle ha klarat oss bättre med en fränare inställning. 

Andra matchen mot KPV-05 blev inte så mycket bättre från vår sida. Vi kom inte riktigt upp till den nivå som vi vet att vi kan och slutresultatet blev 0-1. Mot FC Ypa började det lossna, inställningen var bättre. Det var helt enkelt mera spring i benen och vi spelade oavgjort 1-1 efter att Wilma hade gjort vårt mål. 

Sista matchen för dagen var mot våra välbekanta IK Myran. Matchen gick ganska bra för oss. Början var svår och Myran tog ledningen men ju längre matchen led desto starkare blev vi. Många kände av dagens matcher i benen men vi gav ändå 100% och det belönades med två snygga mål av Aurora och Wilma. Slutresultatet blev 2-1 åt oss men det viktigaste var nog att vi till sist kom upp till en bra nivå spelmässigt.

Sammanfattningsvis kan man konstatera att vi har att jobba på ännu. Koncentrationen och viljan måste vara på topp om man ska spela bra, det såg vi idag. Nu ser vi fram emot KPV Summer cup om två veckor!